VEHBİ KOÇ KONGRE MERKEZİ’NDE GÖSTERİLER BAŞLADI

İlk etkinliğini radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre ile gerçekleştiren Vehbi Koç Kongre Merkezi düzenleyeceği etkinliklerle Eskişehir’in kültür sanat hayatına yeni bir boyut kazandıracak

VEHBİ KOÇ KONGRE MERKEZİ’NDE GÖSTERİLER BAŞLADI
25 Ekim 2019 Cuma 13:25

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altında faaliyet gösteren Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde ilk gösteri gerçekleştirildi. Vehbi Koç Kongre Merkezi’nin Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM)  işbirliği ile düzenlediği ilk etkinlik “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı tek kişilik gösteri oldu. Radyo programcısı ve stand-up sanatçısı Mesut Süre tek kişilik gösterisi ile Eskişehirlilerle buluştu. İki saat süren gösteriye Eskişehir’in yanı sıra çevre illerden de izleyiciler konuk oldu. Vehbi Koç Kongre Merkezi gerçekleştireceği eğitim ve seminerlerin yanında düzenleyeceği etkinliklerle de Eskişehir’in kültür sanat hayatına yeni bir boyut kazandıracak. 18 Kasım Pazartesi günü Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun sahne aldığı  “Ölün Bizi Ayırana Dek” isimli tiyatro oyunu Vehbi Koç Kongre Merkezi’ne konuk olacak. 29 Kasım Cuma günü ise komedyen ve sinema oyuncusu Doğu Demirkol, BKM işbirliği ile gerçekleşecek olan stand up gösterisiyle Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde izleyicilerle buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.