KÜPELİ'DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Küpeli, mesleki ve teknik liselerin de önemine değindi.

KÜPELİ'DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER
25 Ekim 2019 Cuma 14:12

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Başkan Küpeli, “Çifteler’de doğdum. İlkokulu köyde, ortaokulu Osmangazi Ortaokulu’nda okudum. Liseyi, o zamanki adı Eskişehir Endüstri Meslek Lisesi’nde okudum. Bizim dönemimizde meslek liselerine girmek için üniversite sınavı gibi sınavlar yapılıyordu. Sonrasında Anadolu Üniversitesi Meslek Yüksek okulu İnşaat Teknikerliğini kazandım. Babamın vefatından dolayı erken yaşta çalışmak durumunda kaldım. 2009 yılında sanayi odasında meclis üyesi oldum. 4 yıl dönemin başkanı Yavuz Zeytinoğlu’nun yardımcılığını yaptım. 2013 yılında organize sanayi bölgesi yönetim kurulu üyesi oldum. Seçimlerden sonra yönetim kurulu başkan vekilliği görevine geldim. 2017 yılında yapılan seçim ile organize sanayi bölgesi yönetim kurulu başkanlığına seçildim.  OSBÜK delegesiyim ” diye konuştu.

Küpeli: Bu buluşmaları önemsiyoruz

Küpeli, bu tür buluşmaları önemsediğini aktararak, “Amacımız sizlere yaşadığımız tecrübeleri aktarmak ve bizim yaptığımız hatalar varsa sizin yapmamanızı sağlamak. Bu buluşmaları önemsiyoruz. Ne olursanız olun en iyisi olun. İşinizi iyi yapın” dedi.

Mesleki ve teknik liselerin önemine değinen Başkan Küpeli, “Endüstri meslek lisesi mezunuyum. O okullardan mezun olan hiçbir arkadaşımın dara düştüğünü görmedim. Bu okullardan  mezun olan çocukların tamamının ellerinden iş geldiğini biliyorum.  Mesleki ve teknik liselerinden mezun olan öğrencilerin hepsi çok güzel işler yapıyor” ifadelerinde bulundu.

Öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Başkan Küpeli şunları söyledi: “Bir genç öncelikle iyi bir vatandaş olmalı. Doğduğu, doyduğu toprakları sevmeli. Başkalarına saygılı olmalı. Empati yapmalıyız. Yüzde 100 dürüst olmak zorundayız. Bizler dürüst olursak bu ülkede bizi denetleyen kolluk mekanizmasına gerek kalmaz. Hoşgörülü olun. Eleştirilmekten, teşekkür etmekten ve özür dilemekten korkmayın. Yasalara uyun. Çevreyi koruyun. Sorumluluklarınızı yerine getirin. Kendinize iyi bir gelecek sağlamak için çalışın. Öğretmenlerinizin verdiği ödevleri ve görevleri yerine getirin. Çalışkan olun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.