VALİ ÇAKACAK VATANDAŞIN ŞİKAYETİNİ DİNLEDİ

Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen ‘Vatandaşla Buluşma Halk Günü Toplantısı’ nda Vali Özdemir Çakacak, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dinledi.

VALİ ÇAKACAK VATANDAŞIN ŞİKAYETİNİ DİNLEDİ
27 Haziran 2019 Perşembe 15:49

Vali Çakacak, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun şekilde çözümler üretildiğini kaydetti.

İmkânların el verdiği ölçüde sorunların çözüleceğini, vatandaşa hizmet etmenin kutsal bir görev olduğu kaydeden Vali Çakacak, düzenlenen toplantılar sayesinde, vatandaş memnuniyetini esas alan sonuç ve vatandaş odaklı bir anlayışla, Devlet ve Millet kaynaşmasını en üst seviyede tutmak istediklerini söyledi.

Kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Vali Çakacak, imkanlar ölçüsünde çözüme yönelik gerekli çalışmaların yapılması için devletimizin tüm kurumları ile vatandaşımızın emrinde olduğunu söyledi.

Vali Çakacak’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı Akın Ağca, İŞ-KUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.