İNÖNÜ BELEDİYESİ'NDEN ASFALT AÇIKLAMASI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü İlçesi’ne yapılan 6 milyon TL'lik asfalt çalışmasının üstünden bir yıl geçmeden asfalt kaldırılarak yerine kilit taşı döşenmesi ilçe sakinlerinin tepkisine neden olmuştu. İnönü Belediyesi konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

İNÖNÜ BELEDİYESİ'NDEN ASFALT AÇIKLAMASI
27 Haziran 2019 Perşembe 16:48

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü İlçesi’ne yapılan 6 milyon TL'lik asfalt çalışmasının üstünden bir yıl geçmeden asfalt kaldırılarak yerine kilit taşı döşenmesi ilçe sakinlerinin tepkisine neden olmuştu. İnönü Belediyesi konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Söz konusu kilitli taş yapımı işi Valilik tarafından değil belediyemiz öz kaynaklarından karşılanarak yapılmaktadır.  Söz konusu Kale İçi Sokak asfalt olmayıp fotoğraflarda da görüleceği üzere kilitli parke taşı ve deforme olmuştur. Bununla ilgili ESKİ’ye (Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi) tamirat yapması için defalarca yazılar yazılmış iki senedir tamirat yapılmamıştır.  Asfaltın kazıldığı belirtilen alan ise 12 (on iki) metre uzunluğa sahip olup toplan 72 metrekaredir. Burası yüklenici müteahhit tarafından bağlantı yapılması amacıyla sehven kazılmıştır.  18 06 2019 tarihinde yanlışlık tespit edilmiş olup gerekli tutanaklar tanzim edilerek yanlış uygulama alanı olan 72  metrekare yer yüklenici firma tarafından tekrar sıcak asfalt ile kaplanacaktır.  Yukarıda bahsi geçen 72 metrekarelik alan için bir bardak suda fırtınalar koparılmış basına bilinçli olarak servis edilmiştir" denildi. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.