Uzaktan eğitimin süresi uzatıldı

Uzaktan eğitimin 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanacağı 22 Ocak’a kadar devam edeceğini belirtildi

Uzaktan eğitimin süresi uzatıldı
18 Aralık 2020 Cuma 13:51

Milli Eğitim Bakanlığın açıklamasında, 25 Ocak’ta başlayacak yarı yıl tatil süresine, ikinci dönemdeki bir haftalık ara tatil süresinin eklendiği kaydedildi. Okullarda yüz yüze eğitimin 15 Şubat’ta başlaması planlanıyor. Açıklamaya göre ilkokullarda bu eğitim-öğretim yılında sınav yapılmayacak, karne notları ders etkinliklerine katılım puanıyla yapılacak.Ortaokul ve liselerde birinci döneme ait bir yazılı/uygulama puanı ve performans notları üzerinden ölçme değerlendirme yapılacak. 22 Ocak’tan itibaren karne dağıtımları, eğitim kurumu yönetimlerince farklı gün ve zaman dilimlerine yayılarak planlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.