Ünlüce: Kısır bir tartışmanın içine girmek istemiyorum

Genel sekreterlik görevi süresince AK partililerde dahil olmak üzere şehrin menfaatleri konusunda her kesim ile siyaset üstü bir nezaket ile iletişim kurduğunu ifade eden CHP Büyükşehir Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Hatipoğlu’nun tutarsızlıklarına işaret ederek, “ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum” dedi.

Ünlüce: Kısır bir tartışmanın içine girmek istemiyorum
01 Mart 2024 Cuma 15:34

Gazeteciler ile bir araya gelen Ayşe Ünlüce, Bir gazetecinin “Hatipoğlu’nun size yönelik ifadelerine neden karşılık vermiyorsunuz?” sorusu üzerine Ünlüce, “Ben Eskişehir halkının bizim kişisel tartışmalarımız ile ilgilendiklerini düşünmüyorum. Bu nedenle kısır bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Genel sekreterlik döneminde her kesim ile siyaset üstü bir nezaket ile iletişim kurdum. Nabi Bey, Emine Hanım ve Harun bey ile şehrin menfaatleri konusunda saygı çerçevesi içinde anlaşabiliyorduk. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ve tercihen muhatap almıyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhafız - 2 ay önce
Siyasette bunlar var sürekli alkış olmaz .O zaman yanlışlar nasıl gün yüzüne çıkacak.Buyrun belediye başkanlıgına devam mı desinler......