UĞUR MUMCU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği “26. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 25 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek.

UĞUR MUMCU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
24 Ocak 2019 Perşembe 11:16

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak 26. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nde Uğur Mumcu Anma Ödülleri 10 kategoride sahiplerini bulacak.
Gecede Siyaset Ödülleri CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile Romanya Büyükelçisi Gabriel Catalin Sopanda’ya,  Basın Ödülleri Meliha Okur, Ahu Özyurt ve Ömer Duru’ya, Bilim Ödülleri Özgür Taşkın ve Ferhat Aydoğan’a, Hukuk Ödülleri Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım ve TGS Avukatı Meliha Selvi’ye, Sanat Ödülleri Devrim Erbil, Uluslararası Sanat Çalıştayı Komitesi ve Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu Sanat ve Bilim Komitesi’ne, Edebiyat Ödülleri Enis Batur, Uluslararası Eskişehir Şiir Buluşması Düzenleme Komitesi, Kenan Kocatürk ve Arif Keskiner’e, Çevre ve Kent Ödülleri Güven İslamoğlu, Prof. Dr. Can Ayday, Ruşen Keleş, Tekirdağ Pınarça Mahallesi’nden Hediye Hoban, İlknur Bozkay ve Fevziye Buğa’ya, Mücadele Ödülleri Ahbap Derneği Eskişehir Şube Başkanı Zeynep Ünal, Şeker – İş Sendikası Şube Başkanı Hamit Dokuzlar, Emine Cevahir Çalıkuşu, Yardım Sevenler Derneği 2. Başkanı Sevgi Şener ve Nakliyat İş Şube Başkanı Ali Özçelik’e, Spor Ödülleri Paralimpik Dünya Şampiyonası 4.’sü Sümeyye Boyacı, Eskişehirspor Genç Sporcusu Metehan Altunbaş ve Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı’na, Yaşam Boyu Başarı Ödülleri ise Alpay ile Tunç Başaran’a takdim edilecek.
Tepebaşı Belediyesi yetkilileri 26'ıncı ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’ne tüm Eskişehir halkını davet etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.