ÇEVRE DUYARLILIĞI PANELİ

 Odunpazarı Kent Konseyi Osmangazi Mahalle Meclisi tarafından ‘’Tasarruf Yapıyorum Çevremi Koruyorum’’ konulu panel  düzenledi

ÇEVRE DUYARLILIĞI PANELİ
24 Ocak 2019 Perşembe 11:40

Odunpazarı Kent Konseyi Osmangazi Mahalle Meclisi  tarafından ‘’Tasarruf Yapıyorum Çevremi Koruyorum’’ konulu panel  düzenledi.  Panele konuşmacı olarak  Elektrik  Elektronik  Mühendisler  Odası  Eskişehir  Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Soylu, Elektrik  Elektronik  Mühendisler Odası  Eskişehir Şube Teknik Personeli  Çağrı Demirci, Esgaz  İç Tesisat ve Proje Onay Şefi Görkem Okutan katıldı.

Panelde enerji verimliliği, enerji tasarrufu, enerji kaynakları, doğalgazı doğru   ve güvenli kullanma, kendi enerji sistemlerimizi nasıl üretiriz gibi konular vatandaşlara detaylı bir şekilde anlatılarak bilgi verildi. Panel sonunda Konuşmacılar mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı.

Osmangazi Mahalle Meclisi başkanı Kamber Kahraman yaptığı konuşmada, “Mahallemizde yaptığımız ilk etkinlikte şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız için çok önemli bir konu olan enerji kaynaklarımızı doğru kullanımı ve çevre duyarlılığına dikkat çekmek istedik yaptığımız etkinlik mahalle sakinlerimiz tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Etkinlikte bize destek olan konuşmacılarımız ve katılım sağlayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.