Tüyap Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı yoğun ilgiyle açıldı

Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan Tüyap Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açtı.

Tüyap Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı yoğun ilgiyle açıldı
24 Ekim 2019 Perşembe 16:56

Sanat ve spor olmak üzere iki ayrı salonda 100’ün üzerinde firmanın katılımcı olduğu fuarda hobi, sanat, spor gibi uğraş ve etkinliklere ilişkin ürün, donanım ve hizmetler geniş bir yelpazede tanıtılıyor. Geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacak olan fuar sanat ve spor camiasını tek bir çatı altında topluyor.

Tüyap Fuarcılık olarak ilk kez Tüyap Eskişehir’de, Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı’na ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Tüyap Anadolu Fuarları A. Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Bu fuarımızla sadece alışveriş ve ticaret bağlantısı kurmakla sınırlı olmayan, aynı zamanda şehrimizin sosyal hayatına zenginlik katacak bir etkinliğe imza atmış olduk. Fuarımızda sanat, spor ve hobi adına aradığınız her şeyi bulacaksınız.” diye konuştu.

Tüyap Eskişehir’de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Alagöz, “ Eskişehir yılın en iyi çıkış yapan ve en çok ziyaret edilen fuar merkezlerimizden biri oldu. Bu yılın içerisinde Eskişehir’de düzenlenen bütün fuarlarımız beklentilerimizin çok üzerinde başarıyla ulaştık. Hem katılımcı sayısı, hem ziyaretçi sayısı hem de şehrimize kattığı etkinlikler bakımından bereketli bir yıl geçirdik. 14 -17 Kasım’daki Eskişehir İnşaat Fuarı ve 10 – 15 Aralık’taki Eskişehir Kitap Fuarı ile 2019 yılını tamamlayacağız. 2020 yılında ise bu yıl düzenlemediğimiz yepyeni konu başlıklarını fuar kataloğumuz içine katmış olacağız” dedi.

Fuar eğlenceye, spora ve sanata doyuracak.

Eskişehir Hobi,  Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı ilk gününde sanat salonunda klasik batı müziği ilgiyle izlendi. Alevde cam şekillendirme, ebru sanatı,kağıt sanatı, lületaşı, naht, gümüşkazaziye ve çini boyama ustaları tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda yüzlerce sanatsever yer aldı. Piyano ve keman solistleri eşliğinde müzik dinletileri sunuldu. Spor salonunda ise bando ve çocuk senfoni orkestrası ile başlayan etkinlikler fuarın açılışına renk kattı. Karate, eskrim, judo gösterilerinin sporseverlere sunulduğu salonda Atletik Fizik 2019 Dünya Şampiyonu Kemal Doğan ziyaretçilere başarı hikâyesini anlattı. Spor ve sanata dair uygulamalı etkinlik ve workshoplar fuar süresince devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.