92.347 KİŞİ ZİYARET ETTİ

ESKİŞEHİR TARIM, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 4-8 Eylül 2019 tarihlerinde tarım sektörünü ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getirdi.

92.347 KİŞİ ZİYARET ETTİ
09 Eylül 2019 Pazartesi 10:44

Tüyap tarafından Eskişehir’de ilk kez düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda Eskişehir başta olmak üzere, ülkenin dört bir yanından mekanizasyon, tohum, gübre, ilaç üretimi konularında faaliyet gösteren firmalar yer aldı. Şehir içi ve şehir dışından gelen 92 bin 347 ziyaretçiyi ağırlayarak bölgede büyük ses getiren Fuarda, ziyaretçiler üretici firmalarla birebir görüşme olanağı buldu. Tarım ve Hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duyulan tarımsal mekanizasyon, hayvancılık ve sulama teknolojilerindeki yeniliklerin, makine ve malzemelerin, zirai gübre çeşitlerinin, ekolojik tarım tekniklerinin, tohum, fide, fidan ve bahçecilik ve ilgili teknolojilerin  topluca tanıtıldığı bir platform olan Eskişehir Tarım Fuarı’nda yoğun satışlar gerçekleştirerek sektöre önemli katkılar sağladı. Yurtiçinden gelen çiftçiler, üreticiler, mühendisler ve tarım danışmanları ile on binlerce ziyaretçi yeni ürün ve teknolojilerle buluştu. Ziyaretçiler; sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri inceleme imkanı bulurken yeni iş bağlantılarına da imza attı.

 

 

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nden Heyetler Eskişehir Tarım Fuarı’nda

 

Yapılan etkili tanıtımlar ile Kıbrıs Çiftçiler Birliği ve Hayvancılar Birliği’nden 100’e yakın alım heyeti ağırlandı. Yabancı ziyaretçiler ile katılımcı firmalara birebir görüşme ortamı hazırlanarak önemli ticari anlaşmaların alt yapısı oluşturuldu. Fuar ile ilgili memnuniyetlerini belirten heyetler, tarımsal mekanizasyon, traktör, tohum, gübre ve gübre yönetimi alanlarında satın alımlar gerçekleştirdi.

 

Stand Açan Firmalar Çok Memnun

 

TÜYAP Eskişehir tarafından ETO – TÜYAP Fuar Merkezinde ilk kez organize edilen Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı tarım  sektörünü buluşturan bir platform olma başarısına ulaştı. Stant açan firmaların tamamına yakını gelecek yıl düzenlenecek 2. Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na katılacaklarını ve memnuniyetlerini belirtti.

 

5 Gün Süren Konferanslarda Plaketler Dağıtıldı

  

Fuar’da tarım sektörüne ilişkin düzenlenen konferanslara çiftçiler yoğun ilgi gösterdi.  Fuar süresince ziyaretçilere; Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü, Eskişehir Toprak Mahsulleri Ofisi, Eskişehir Ticaret Borsası, Eskişehir Veteriner Hekimler Odası, NOMAD Tarım Anonim Şirketi ve Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen konferanslarda kurum ve konuşmacılara plaketler takdim edildi.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.