Tramvayın altına giren kedi için vatandaş seferber oldu

Eskişehir'de öğle saatlerinde kaza sonrası tramvayın altına giren yaralı kedi yaklaşık 40 dakikalık çalışma sonrasına çıkartılabildi.

Tramvayın altına giren kedi için vatandaş seferber oldu
22 Aralık 2017 Cuma 16:33


Eskişehir'de Vişnelik tramvay durağı çevresinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve korkan kedi, durakta bekleyen tramvayın altına saklandı.

Kedinin tramvayın altına girdiğini fark eden Vatman Cansu Deniz, aracı hareket ettirmedi. Vatmanın ve vatandaşların çabası ile kedi saklandığı yerden çıkartılmaya çalışıldı. Vatandaşlar ve görevliler mama vererek kediyi çıkarmaya çalışa da sonuç alamadı. Daha sonra olay yerine itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekipleri önce bir aparat yardımı ile kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Son çare olarak tazyikli su denendi. Tazyikli su ile kedinin tramvayın son setine kadar gitmesi sağlandı. Son bölümde bir türlü çıkartılamayan kedi için tramvay hareket ettirilmesi ile operasyon sonuç verdi.
Kedi daha sonra tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü.


Görgü tanıklarından tramvayda yolcu olarak bulunan Çağlar Bayram olayı şöyle anlattı:


"Bir araba kediye çarptı. Arka ayağından sakatlandı. Kedi can haliyle tramvayın altına kaçtı. Vatman da bunu gördü. Vatman kediye zarar vermemesi için vatman tramvayı durdurdu."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.