DEVREYİ GALİBİYET İLE KAPATALIM NEDEN OLMASIN?

Geçtiğimiz hafta Boluspor karşısında oynadığı kötü futbol ve aldığı 3-0’lık mağlubiyet ile taraftarlarını üzen Eskişehirspor cumartesi günü Adanaspor’u konuk edecek Kırmızı Şimşekler ilk yarının son maçında galibiyet alarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor

DEVREYİ GALİBİYET İLE KAPATALIM NEDEN OLMASIN?
22 Aralık 2017 Cuma 16:41

Sezonun ilk yarısın son karşılaşmasında kendi sahasında Adanaspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.   Kart cezası nedeniyle önemli iki ismi Bruno ve Ofoedu’dan yoksun çıkılacak olan karşılaşmada Eskişehirspor rakibini yenerek ilk yarıyı moralli bir şekilde kapamanın peşinde.

Adana deplasmanda yok

Eskişehirspor’un bu haftaki konuğu Adanaspor 16 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 mağlubiyet alırken galibiyetlerinin tamamını kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda elde etti. 23 puan ile 8. sırada yer alan Adanaspor deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmadan 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet ile ayrıldı.

27’inci randevu

Şimdiye Kadar Eskişehirspor ile Adanaspor 26 kez karşı karşıya gelirken Eskişehirspor bu karşılaşmalardan 12 kez galibiyet ile ayrılırken, Adanaspor ise 7 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Eskişehirspor’un ev sahipliği yaptığı karşılaşmada Akdeniz temsilcisinin şimdiye kadar galibiyeti bulunmuyor. Eskişehirspor’un sahasında oynanan karşılaşmada Kırmızı şimşekler 10 kez galibiyet alırken 3 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.