Tepebaşı’ndan deprem bölgesine seyyar tuvalet desteği

Tepebaşı Belediyesi deprem bölgesinde en acil ihtiyaçlardan olan seyyar tuvalet üretimine devam ediyor. Üretilen seyyar tuvaletler Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kente gönderilecek.

Tepebaşı’ndan deprem bölgesine seyyar tuvalet desteği
22 Şubat 2023 Çarşamba 16:07

Tepebaşı Belediyesi’nin Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yönelik yardım kampanyaları sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından AFAD ile koordineli olarak çalışan Tepebaşı Belediyesi, depremin ilk gününden itibaren depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Afet bölgelerinde en acil ihtiyaç olan seyyar tuvalet üretimi de Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Zincirlikuyu şantiyesinde aralıksız sürdürülüyor. Üretimi tamamlanan seyyar tuvaletler ilk etapta depremlerin merkezi olan Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kente gönderilecek.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yaşanan depremlerden dolayı zarar gören illerde en büyük ve acil sorunun başında tuvalet konusu olduğunu belirterek “Seyyar tuvaletler konusunda şantiyemizde çalışmalar devam ediyor. Üretilen seyyar tuvaletler ilk etapta Kahramanmaraş’ta kurulan çadır kente gönderilecek. Bugünleri de birlik ve beraberlik içerisinde atlatarak yaralarımızı dayanışma ile aşacağız” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.