ESOGÜ Tıp Fakültesi ile ilgili endişe yaratan iddialar

ESOGÜ Tıp Fakültesi ile ilgili 2 ayrı yazı kaleme alan Sakarya Gazetesi’nden Murat Taşkın 3. yazısında Nejat Akgün’ün rektörlüğü döneminde, İnşaat Fakültesi bölümü öğretim üyelerinden bir heyetin randevu alarak,, hastane binası ile ilgili endişelerini aktarmak üzere rektörün makamına çıktıklarını ve binanın risklerini anlattıklarını belirtirken yüksek maliyet nedeniyle konunun halının altına süpürüldüğünü aktardı.

ESOGÜ Tıp Fakültesi ile ilgili endişe yaratan iddialar
22 Şubat 2023 Çarşamba 16:56

ESOGÜ Tıp Fakültesini kaleme aldığı ilk yazısında Eskişehir’in en riskli binasının bu bina olduğuna dikkat çeken Taşkın, ikinci yazısında rektörlüğün öncelikle ESOGÜ Tıp fakültesi binasının kontrolünün yapılmasını, çıkan rapora göre gerekli önlemlerin alınmasını gerektiğinin altını çizmişti. Taşkın, bugün yayınlanan köşesinde ise eski rektörlerden Nejat Akgün’ün döneminde ESOGÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi öğretim üyelerinin binanın riskli olduğu ile ilgili uyarıda bulunduğunu ancak çıkan yüksek maliyet nedeniyle konunun sürüncemede bırakıldığını aktardı.

YAZININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.