Tepebaşı Kaymakamı Önal: Eskişehir’in güçlü bir sanayisi ve OSB’si var

Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Tepebaşı Kaymakamı  Önal: Eskişehir’in güçlü bir sanayisi ve OSB’si var
10 Ocak 2021 Pazar 12:53

Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Ahmet Önal, Eskişehir sanayisinden övgüyle bahsetti. Eskişehir’de güçlü bir sanayi altyapısının olduğunu vurgulayan Kaymakam Önal, “Eskişehir sanayisi gerçekten güçlü ve gelişmiş bir yapıya sahip. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde çok önemli firmalar var. Güçlü bir ihracat yapınız var. Şehrin gelişimine ciddi katkı sağlıyorsunuz. Ayrıca Eskişehir OSB olarak önemli yatırımlara imza atıyorsunuz. Çok modern bir altyapıya sahip OSB’imiz var. Yatırımcının istediği tüm imkanları OSB onlara sunuyor ve sürekli yeni yatırım ve projelerle de bunu desteklediğini görüyoruz” dedi. Önal, ekonomi ve sanayi yönünden güçlü bir Eskişehir için bundan sonrada kurumsal olarak el birliğiyle çalışmaya her zaman hazırolduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında Kaymakam Önal’a bilgiler verdi. Başkan Küpeli, OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini aktararak, yatırım noktasında 2020 yılında yakaladıkları başarıyı 2021 yılında da sürdürmek istediklerini ifade etti. Başkan Küpeli, Eskişehir OSB olarak kurumlararası iş birliğini çok önemsedikleriniTepebaşı Kaymakamlığı ile birlikte ilçenin ve şehrin gelişimine katkı sunma noktasında iş birliği yapmaya her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.