TAŞEL'DEN O SÖZLERE TEPKİ

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Hazine Ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın “Birileri bir dönem ülkemizi ithalat cenneti yapmaya çalıştı.” sözlerine “ Birisi bakana söylesin 18 yıldır kayınpederinin partisi yani Ak Parti yönetiyor bu ülkeyi...” diyerek tepki gösterdi.

TAŞEL'DEN O SÖZLERE TEPKİ
20 Mayıs 2020 Çarşamba 22:08

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı 365 oda ve borsa başkanı ile 61 sektör meclis başkanının katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Ekonomi Buluşması yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda videokonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Albayrak, Stratejik ve üretim imkanı bulunmayan ürünler hariç, ithalat kolay olmayacak. Birileri bir dönem ülkemizi ithalat cenneti yapmaya çalıştı” derken Albayrak’ın bu sözlerine CHP Eskişehir İl başkanı Recep Taşel, “Sayın Cumhurbaşkanının kızının eşi ve hazineden sorumlu bakana birisi söylesin; 18 yıldır kayınpederinin partisi yani Ak Parti yönetiyor bu ülkeyi...Biraz karışık oldu ama damat deyince kızıyorlar da” diyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.