Sümer Mahallesi'ne 32 derslikli yeni ortaokul geliyor

Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesinde Hayırsever Avni Ongurlar tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokul binasının 2024-2025 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor.

Sümer Mahallesi'ne 32 derslikli yeni ortaokul geliyor
23 Mayıs 2023 Salı 11:35

Kendi enerjisini kendi üreten, enerji tasarruflu, çevre dostu bir eğitim ortamında açılması planlanan okula hayırseverin talebi üzerine “Hacı Hatice Ongurlar Ortaokulu” ismi verilecek.

Gerçekleştirilecek yatırımın Eskişehir genelinde ikili eğitimi sonlandırmak amacıyla yürütülen çalışmalara önemli bir katkı sağlayacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sümer Mahallesinde yapılacak 32 derslikli ortaokul binası ile Ahmet Sezer Ortaokulunda ikili eğitimin sonlandırılarak, tekli eğitime geçileceğini, bu nedenle gerçekleştirilecek yatırımın çok önem arz ettiğini belirtti. Hafız Mustafa Şekerlemeleri sahibi Avni Ongurlar’a ve kıymetli evlatlarına bu hayırlı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.