Ümit Özdağ: Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız oy verin, Türkiye, Türkiye olarak kalsın”

28 Mayıs seçimlerinde kimden yana tavır koyacakları merak ile beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile bir kez daha görüştükten sonra kararlarını vereceklerini belirtti. Özdağ yaptığı açıklamada bir kez daha göç sorununa dikkat çekerken, bu ülkenin kadınlarının sokakta özgür bir şekilde gezme hakkı olduğunu belirterek, “Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız. Oy verin, Türkiye, Türkiye olarak kalsın” dedi.

Ümit Özdağ: Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız oy verin, Türkiye, Türkiye olarak kalsın”
23 Mayıs 2023 Salı 14:21

Milet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz günlerde bri araya gelen ve destek verip vermeyecekleri yönünde açıklama yapması beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamanın bu akşam yapılacak görüşme sonrasında yapılacağını duyurdu. Özdağ basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yürüyen bir süreç var. Oldukça ciddi bir mesafe kaydetmekle birlikte henüz sonuçlanmadığı için bu akşam Sayın Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız.

– İmzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor. Bu görüşmeleri bu akşam gerçekleştireceğiz inşallah.

– Türk devletinin hukuku içerisinde terörle ilintili yerel yöneticilerin yerine devlet yöneticilerini kayyum olarak ataması imkanının her zaman olması gerektiğini düşünüyoruz.

– Zafer Partisi’nin olduğu yerde terörle mücadele ve Türkiye’nin güvenliği güven altındadır, bundan emin olabilirsiniz. Biz terörle ilintili hiçbir siyasi yapılanmanın teröre ‘terör’ diyemeyen hiçbir siyasi yapılanmanın hukuken meşru olsa da siyaseten meşru olmadığını düşünüyoruz. Onun için de terörle mücadeleye sıfır tolerans ilkesiyle devam edilmesi bizim vazgeçilmezimiz.

Türkiye ‘göçmenistan’ olmasın diyorsanız, babanızdan aldığınız güvenli Türkiye’yi torunlarınıza emanet etmek istiyorsanız, sandığa davet ediyoruz. Oy verin, Türkiye, Türkiye olarak kalsın.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.