SUADİYE GÖNÜLLÜLERİ İSTANBULLU ÇOCUKLARI BAŞKAN BÜYÜKERŞEN İLE BULUŞTURDU

Çocukların sokaklardan kurtularak spor, sağlık, müzik ve yetenek dolu bir dünyayı kucaklamaları için büyük bir özveriyle çalışan Kadıköy Belediyesi Suadiye Gönüllüleri, ihtiyaç sahibi İstanbullu çocukları Eskişehir’i gezdirdi. Gezi sonrası Başkan Büyükerşen’i de ziyaret eden çocuklar Eskişehir’i çok beğendiklerini ve tekrar gelmek istediklerini ifade etti.

SUADİYE GÖNÜLLÜLERİ İSTANBULLU ÇOCUKLARI BAŞKAN BÜYÜKERŞEN İLE BULUŞTURDU
23 Ocak 2020 Perşembe 13:24

İstanbul’da Kadıköy Belediyesi’ne bağlı olarak gönüllülük hizmetleri gerçekleştiren Suadiye Gönüllüleri, gerçekleştirdikleri Eskişehir gezisi ile 40 ihtiyaç sahibi çocuğu ve ailesine unutamayacakları bir gün yaşattı. Tarihi Odunpazarı Bölgesi, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Porsuk Bulvarı, Kentpark gibi alanları gezen çocuklar ve aileleri, dönüş öncesi son olarak Başkan Büyükerşen ile bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda misafirlerini ağırlayan Başkan Büyükerşen, İstanbullu çocuklara ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Çocukların Başkan Büyükerşen’e şehirde gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla teşekkür etmek istediğini ifade eden Suadiye Gönüllüleri, Eskişehir’e hayran kalan çocukların tekrar Eskişehir’e gelmek istediklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.