Sivrihisar’da cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yılı nedeniyle Sivrihisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları coşku içerisinde kutlandı.

Sivrihisar’da cumhuriyet coşkusu
29 Ekim 2019 Salı 13:56

Hükümet Meydanında gerçekleştirilen kutlamalara Sivrihisar Kaymakamı Alparslan Kılıç, Hava Albay Ali İnci ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün yanı sıra çok sayıda protokol, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Alparslan Kılıç’ın konuşmaları ile başlayan kutlama programı, okunan şiirler ve öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri ile devam etti. Kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, öğrenci bandosu eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ise “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96.yılını kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.