Sivrihisar Vakfı 33 yaşında

Sivrihisar Eğitim Vakfı 33. yaşını kutluyor. Vakıf Başkanı Bekir Kalır, vakfın 33'üncü yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar gelmiş geçmiş bizlere destek olan Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Milli Eğitim Müdürlerimize, Sivrihisar'daki okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize, sesimizi duyuran basın mensuplarımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Sivrihisar Vakfı 33 yaşında
07 Eylül 2023 Perşembe 10:05

33 yılda binlerce öğrenciye 640.000 usd karşılığı 17.000.000 tl tekabül eden burs desteği sağladıklarını belirten Kalır,  "Sivrihisar'ımızın tarihi,kültürü, folkloru,tarihi şahsiyetle ve değerleri ile ilgili onlarca kitap yayınladık. Sivrihisar ile ilgili tez çalışması yapan öğrencilerimizin kaynak için başvurduğu ana kurum olduk. Sivrihisar'da vakıf üyelerimiz tarafından kalıcı eserler yapıldı. Sivrihisar ve Eskişehir'mize değer katmaya çalıştık.,İlimizin en etkin vakıflarından biri olduk, Bunları yaparken şeffaf, adil, güvenilir, hesap verilebilir objektif olduk,Bağışçı hakları beyannamesi yayınlayan nadir vakıflardan biriyiz. Kurulduğu ilk günden günümüze başta kurucularmıza,başkanlarımıza, yönetim kurulunda görev alan üyelerimize, vakfımızın kollarında görev alanlar,ve tabiki vakfımızı bugünlere getiren yüzelerce hayırsever hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederiz.Vakfımızı bugünlere gelmesini sağlayan ebedi hayata intikal etmiş büyüklerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bugüne kadar gelmiş geçmiş bizlere destek olan Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza,Milli Eğitim Müdürlerimize,Sivrihisar'daki okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize,sesimizi duyuran basın mensuplarımıza çok teşekkür ederiz" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.