SİVRİHİSAR 2 CADDESİ ASFALTLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

SİVRİHİSAR 2 CADDESİ ASFALTLANIYOR
21 Ağustos 2019 Çarşamba 16:07

Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Ahmet Hamit Dedelek Caddesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından paralelinde bulunan Sivrihisar 2 Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. 
Kent merkezinde üst yapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeni tramvay hatlarının tamamlandığı yollarda gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan cadde ve bulvarların asfaltlarını da yeniliyor. Ahmet Hamit Dedelek Caddesi’nin sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler hemen paralelinde bulunan Kentpark ile Otogar arasındaki Sivrihisar 2 Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Caddedeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten ekipler, trafik çizgilerinin de yenilenerek caddenin kısa süre içerisinde trafiğe açılacağını belirttiler. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.