SEY-DER Başkanı Sami Türkmen: Seyitgazililer olarak Mecliste Seyitgazili vekil görmek istiyoruz

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala’nın seçilecek bir yerden vekil sıralamasında seçilecek bir yerden Emirdağlı isimleri görmek istediğini belirtirken bir istek de Seyitgazilierden geldi. SEY-DER Başkanı Sami Türkmen “Seyitgazililer olarak Mecliste Seyitgazili vekil görmek istiyoruz” dedi.

SEY-DER Başkanı Sami Türkmen: Seyitgazililer olarak Mecliste Seyitgazili vekil görmek istiyoruz
06 Nisan 2023 Perşembe 11:57

    SEY-DER Başkanı Sami TÜRKMEN " Siyasi Partilerde Milletvekili Adaylarının netlik kazanmasına az bir süre kala 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Seyitgazililer olarak Mecliste Seyitgazili vekil görmek istiyoruz " dedi.

    Kısa adı ( SEY-DER ) olan Seyitgazi ve Köyleri Kültür, Tanıtım, Turizm, Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Sami TÜRKMEN, Seyitgazililerin yıllardır hep siyasetin içinde yer aldığını belirterek, yirmi yıldan bu yana Mecliste Seyitgazili bir vekil göremiyoruz. Seyitgazi'nin gelişmesine katkı sağlayacak, bizden biri olan Seyitgazili hemşehrilerimizi vekil olarak görmek istiyoruz" dedi.

    Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan Ethem KALIN, Fethi Fahri KAYA, Hasan GÖNEN, Halil İbrahim SARIKAYA, Cumhuriyet Halk Partisinden Kadir KODAK ve İYİ Parti'den Özlem AYRANCI'yı Seyitgazililer olarak Milletvekili Aday listelerinde ilk altıncı sırada görmeyi arzu ettiklerini belirten SEY-DER Başkanı Sami TÜRKMEN hemşehrilerimizin her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.