Eskişehir CHP'de dengeler değişebilir

DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime Cumhuriyet Halk Partisi'nin listesinden girecek. Anlaşma sağlandı. Uzun süredir CHP Listesi’nden girecekleri yönünde kulislere gündeme gelen Fesih Bingöl, Hüseyin Özcan ve İsmail Haşim Ateş’e gözler çevrildi.

Eskişehir CHP'de dengeler değişebilir
06 Nisan 2023 Perşembe 12:12

Alınan son karar ile DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime Cumhuriyet Halk Partisi'nin listesinden girmesi kesinleşti. Bu karar sonrasında gözler Eskişehir’e çevrildi. Uzun süredir CHP listesinden girecekleri yönünde kulislerle gündeme gelen Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan ve Deva Partisi İsmail Haşim Ateş üçlüsünden birinin Eskişehir CHP Listesi’nde yer almasına kesin gözüyle bakıyor.

Özcan için Uysal devrede

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Hüseyin Özcan’ın Eskişehir’den vekil adayı olması için devreye girdiği gelen duyumlar arasında.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.