SEV’den yüzlerce öğrenciye eğitim desteği

Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV), bu yıl 124 olmak üzere, 2000 yılından beri maddi durumu yeterli olmayan bin 395 başarılı öğrenciye burs verdi.

SEV’den yüzlerce öğrenciye eğitim desteği
19 Aralık 2017 Salı 15:15


Konuyla ilgili bilgi veren SEV Başkanı Naci Şakar, “1991 yılında kurulan vakfımız, öncelikle eğitim konusundaki yatırım ve etkinlikleriyle tanınmakta, bu konuda hemşericiliğin ve eğitimin önemine inanan dostlarımızın katkısı ile öğrencilerimize desteklerini sürmektedir. Bu konuda lise ve öğrenci yurdu yapımı ile üniversite öğrencilerine karşılıksız burs yardımlarımızla desteğimizi sürdürmekteyiz” diye konuştu.
Bir dayanışma örneği
SEV üyeleri tarafından Sivrihisarlı öğrencilere verilen bursun bir dayanışma örneği olduğunun altını çizen Şakar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“2000 yılından bu yana başarılı, ancak ekonomik durumları nedeniyle burs yardımına ihtiyacı olan bin 395 öğrencimiz bu dayanışmadan yararlanmıştır. Küçük sayılarla başladığımız bu dayanışma, yıllar ile birlikte istenilen düzeye ulaşmıştır. SEV olarak bu konuda şehrimizde örnek durumdayız. 18 yıldır sürdürdüğümüz bu gelenek, inşallah uzun yıllar devam edecektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.