NEBİ HATİPOĞLU SÖZÜNÜ TUTTU

Eskişehirspor eski başkanı Nebi Hatipoğlu, Olağanüstü Genel Kurul sürecinde Eskişehirspor camiasına verdiği sözü tuttu. Hatipoğlu, FİFA'ya başvuran oyunculardan gelecek puan silme cezalarını önlemek için gerekli parayı kulübe verdiği öğrenildi.

NEBİ HATİPOĞLU SÖZÜNÜ TUTTU
19 Aralık 2017 Salı 15:26

Eskişehirspor'da geçtiğimiz yıllarda oynayan ve alacakları ödenmediği için FİFA'ya başvuru yapan  Bienvenu, Sissoko, Kulach, Toko, Okriashvili ve Gekas'tan gelecek 6'şar puan silme cezası kulübü büyük sıkıntıya sokmuştu.

Eski Başkan Sinan Özeçoğlu'nun 'Kulübü bekleyen en büyük tehlike' olarak nitelendirdiği ve başkanlıktan istifa etmesine nedenlerinden biri olan puan silme cezası için Nebi Hatipoğlu devreye girdi.

Olağanüstü Genel Kurul sürecinde Eskişehirspor camiasına '6 oyuncudan gelecek olan puan silme cezasının karşılığını ben vereceğim ve oyunculara ödemelerini yapacağım' sözünü veren Hatipoğlu sözünü tuttu.

Eski Başkan Nebi Hatipoğlu, puan silme cezasının ortadan kaldırılması için 881 bin TL'yi Eskişehirspor Kulübüne verdiği öğrenildi.

Eskişehirspor Yönetimi'nin de gerekli çalışmalara başlayarak, oyuncuların ödemelerini en kısa sürede yapacağı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil Ökdem - 5 yıl önce
Adamsın her zaman