Servet Şekerleme Sektörde 40 Yıl

200'ün üzerinde ülkeye ihracat yapan Servet Şekerleme, Fethiye'den tüm dünyaya Türk lokumu satmaya devam ediyor. Merkezi Fethiye'de bulunan firma her geçen gün mağaza sayısına yenisini eklemeyi sürdürüyor.

Servet Şekerleme Sektörde 40 Yıl
15 Mart 2021 Pazartesi 12:18

40 yıla yakın sektör içerisinde faaliyetini sürdüren firma lokum dışında geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Şekerleme türleri ile birlikte aynı zamanda kavrulmuş kuruyemiş üretimi de yapılan Servet Şekerleme firması kendi özel üretimi olan şekersiz Türk lokumunu kısa süre içerisinde tüm dünyaya ulaştırdı.

Üstün Lezzet Ödülüne Layık Görüldü

Yüzde 100 doğal imal edilen ürünlerin hiçbirisinde kimyasal ya da sentetik koyulaştırıcılar, aroma arttırıcı aromalar, koruyucu maddeler, glikoz ya da mısır şurubu, tatlandırıcı maddeler ve gıda renklendirici maddeler bulunmaz.

ISO 22000, TSE, ISO 9001 ve helal sertifika sahibi olan firma 2015 yılında Belçika Brüksel'de bulunan uluslararası lezzet ve kalite enstitüsü tarafından üstün lezzet ödülüne layık görüldü.

Fethiye'den üretilen şekerleme ürünlerini dünyaya gönderen firma internet satışları ile özellikle pandemi döneminde milyonlarca insanın damak tadına hitap etmeye devam etti.

Şeker İlavesiz Ürünler

Türk damak tadına uygun ürünler üretmeye başlayan firma şeker ilavesiz lokumların yanında aynı zamanda şeker ilavesiz helva ve ezme grubunu da üretim kapasitesi içerisine aldı.

Şeker ilavesiz doğal meyvelerden yapılan şekersiz lokum başta Türkler olmak üzere tüm dünyada şeker kullanmaktan kaçınan insanların vazgeçilmez tercihi olmaya başladı.

Türkiye genelinde bulunan satış mağazaları dışında online olarak sipariş verilebilen ürünler hızlı kargo imkanı ile en kısa süre içerisinde tüketiciye ulaştırılıyor.

Ekonomik Fiyat Politikası

Hedefini tüm dünya ülkelerine ulaşmak ve zincir mağaza haline gelmek olarak belirleyen servetsekerleme.com Türkiye ekonomisine ciddi oranlarda katkı sağlamaya devam ediyor.

Adını turizm ile dünyaya duyuran Fethiye'de halen gelişim aşamasını sürdüren firma teknolojik, ekonomik ve ekolojik üstünlükleri ile sektörde rakiplerinden ayrılmaya kararlı.

Hedefine emin adımlarla ilerleyen firma, ürünlerinde yalnızca doğal fındık, kuru meyve ve doğal özler kullanıyor. Piyasadaki tüm ürünlerden çok daha ekonomik fiyat politikası ile varlığını sürdüren firma telefon ve internet siparişi ile ürün satışına devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.