SERTİFİKALARINI ALDILAR

SERTİFİKALARINI ALDILAR
28 Kasım 2017 Salı 12:43

Eskişehir Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu tarafından verilen “Temel Fotoğraf Eğitimi” kurslarına katılan kursiyerler, Büyükşehir Sanat Merkezi Ergin Orbey Sahnesinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Fotoğraf Çalışma Grubu Başkanı Ümit Özcan, geçen yıl başlatılan kurslarla toplamda 120 kursiyerle çalıştıklarını ifade ederek “Kurslarımız çok keyifli ve verimli geçti. Yeni gruplarımızla ve yeni derslerimizle eğitimlerimiz devam edecek. Bizlere bu konuda destek veren Eskişehir Kent Konseyine çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

Törende konuşan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise, Fotoğraf Çalışma Grubu üyelerine teşekkür ederek “Soğuk havada sıcacık gönüllerinizle kurslara koşarak geldiniz. Kursiyerlerimiz de işini severek yapan değerli hocamızın verdiği eğitimlere amatörlük ruhuyla severek ve heyecanla geldi. Bu iş sabır işi ve eminim ki aranızdan başarılı fotoğrafçılar çıkacaktır. Yolunuz açık olsun, başarılarınız bizleri gururlandırır.”ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Öte yandan yeni kayıtlar için başvuru günlerinin önümüzdeki günler için duyurulacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.