MİYAD YÖNETİMİ BEYLİKOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALP”İ ZİYARET ETTİ.

Mihalıççıklılar Yaptırma Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nurettin Kaba, Yönetim Kurulu üyeleri Ekrem Öncel, Ertuğrul Sakallı, dernek üyesi Fahri Uzun ve Mihalıççık Gazetesi Sahibi Salih Güven Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’i makamında ziyaret ettiler,

MİYAD YÖNETİMİ BEYLİKOVA BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALP”İ ZİYARET ETTİ.
28 Kasım 2017 Salı 12:45


Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, Mihalıççıklılar Derneği olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Belediye Başkanı Özkan Alp"a Yunusemre"nin söz ve resminin olduğu bir plaket takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp”de Mihalıççıklılar Derneğinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek,Beylikova ilçesinde Mihalıççıklı çok kişi olduğunu, biz Mihalıççıklılar ile akraba, dost ve komşu ilçeyiz her zaman yöre insanına her konuda yardımcı olduğu, 27 yıldır Mihalıççıklılara hizmet eden derneğinizi yakından takip ediyorum birçok arkadaşım derneğinizin üyesi Hemşehri dernekleri içinde Eskişehir ilinin en büyük derneği Mihalıççıklılar Derneğidir. Mihalıççıklılar arasında birlik ve beraberliği sağlayan olumlu, başarılı çalışmalarınız olduğunu görüyorum. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Daha sonra Belediye Başkanı Özkan Alp Belediye olarak yaptıkları hizmetlerden Müberra - Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Beylikova Fen Lisesi,Çok programlı Anadolu Lisesi,19 Haziran Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Saide Alp Anaokulu ile yakında hizmete açılacak 300 öğrenci kapasiteli Fen lisesi Öğrenci pansiyonunu gezdirerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.