Şehir Tiyatrolarının yeni oyunu V. Frank başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, İsviçreli ünlü oyun yazarı Friedrich Dürrenmatt’ın “V. Frank” adlı oyunun ilk gösterimini 18 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleştiriyor.

Şehir Tiyatrolarının yeni oyunu  V. Frank başlıyor
17 Aralık 2021 Cuma 15:27

2021-2022 tiyatro sezonuna yeni projelerle başlayan Şehir tiyatroları “V. Frank” adlı yeni oyununu E.B.B. Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda Cumartesi akşamı seyirci ile buluşturuyor. Yönetmenliğini, Devlet Tiyatrosu sanatçısı, ödüllü rejisör Yunus Emre Bozdoğan’ın üstlendiği, Tahsin Saraç’ın Türkçeleştirdiği oyunun dekor tasarımını Cenk Oral, kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Mustafa Kala ve hareket düzenini Senem Oluz gerçekleştiriyor. Oyunun müzikleri ise ünlü besteci Turgay Erdener’e ait.

Para ve güç tutkusunun, en temel insani duyguları nasıl yok ettiğini, trajikomik bir üslup ve etkili bir anlatımla canlı müzik eşliğinde seyirci ile buluşturan müzikli oyunda, Şehir Tiyatrolarının başarılı oyuncuları Ercüment Yılmaz, Özlem Boyacı, Sinan Demirer, Devrim Özder Akın, Melda Yılmaz, Zafer Ergül, Hakkı Kuş, Berkay Akın, Emre Basalak, Savran Perk, Berkay Gökçek ile Nigar Berktin ve Ahmet Barut rol alıyorlar

Sıra dışı anlatımı ve görselliği ile Eskişehirli tiyatro severlerin oldukça ilgisini çekecek olan “V. Frank” sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde izleyici ile buluşmayı sürdürecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.