ETO Başkanı Güler: Yarını göremezsiniz yatırım yapma ve üretme şansınız da yok

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Merkez Bankasının faiz düşürme kararı ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Güler gelinen noktayı Acı tablo olarak değerlendirirken, “Yarını göremezsiniz yatırım yapma ve üretme şansınız da yok.”

ETO Başkanı Güler: Yarını göremezsiniz yatırım yapma ve üretme şansınız da yok
17 Aralık 2021 Cuma 15:34

Merkez bankası kararı öncesinde dövizi düşürecek bir karar alınmasını umduğunu belirten Güler sosyal medya hesabı üzerinden “Merkez Bankası bugün para politikası kurulunda faiz kararını açıklayacak. Merkez Bankası'nın zaten çok yüksek olan dövizi daha da artıracak değil de düşürecek bir karar almasını temenni ediyorum. Umuyorum ki bu yönde bir karar alınır!” demişti. Karar sonrasında bir kez daha paylaşımda bulunan Başkan Güler, “Dün Merkez Bankası'nın dövizi artıracak değil düşürecek bir karar alması gerektiğini söyledim. Ne yazık ki acı tablo ortada! Bu artış dövizle mal alıp üretim yapan ve TL ile satan tüm firmaları zorlayacak. Yarını göremezsiniz yatırım yapma ve üretme şansınız da yok.” yorumunda bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.