“ŞEHİR PAYLAŞMAKTIR” PAYLAŞIM KOLİLERİ ESNAFLARA ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında salgının yayılmasını önlemek için birçok önlem alan ve bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de sosyal yardımlarını arttıran Büyükşehir Belediyesi, ‘Şehir Paylaşmaktır’ adıyla başlattığı destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolileri ihtiyaç sahiplerine ve zor günlerden geçen esnaflara ulaştırmaya devam ediyor.

“ŞEHİR PAYLAŞMAKTIR” PAYLAŞIM KOLİLERİ ESNAFLARA ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR
31 Ocak 2021 Pazar 12:52

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde ekonomik olarak zorluk çeken esnafları ve iş kollarını unutmuyor. Şehir Paylaşmaktır diyerek market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden ve Üretici Marketler’den paylaşım kolisi satın alan vatandaşların destekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Daha önce odalar aracılığı ile esnafa defalarca erzak desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, paylaşım kolilerinin dağıtımını da ara vermeden sürdürüyor. Pandeminin başından beri dükkanları kapalı olduğu için sıkıntılar yaşayan internet kafeler, oyun salonları ile Mart ayından beri kısıtlı şekilde iş yapabilen organizasyonculara dağıtılmak üzere erzaklar Kahveciler Odası'na teslim edildi.

Erzakları teslim alan Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban, Büyükşehir Belediyesi’ne destekleri dolayısıyla teşekkür ederken, “Pandemi sürecinin mağduriyetini küçük esnafımız çekiyor. Kahveler, internet kafeler, oyun salonları gibi odamıza kayıtlı birçok iş kolu Mart ayından büyük zorluklar çekiyor. Artan kiralar, faturalar günbegün artarken, gelirleri neredeyse yok derecesindedir. Böyle bir süreçte çok özel bir proje başlatan Büyükşehir Belediyemiz, Şehir Paylaşmaktır diyerek bizlere imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam etmekte. Daha önce kahveci esnafımıza paylaşım kolilerini ulaştıran Büyükşehir Belediyemiz internet kafe, oyun salonları, organizasyon esnafı gibi iş kollarımızı da unutmadı. Ben Sayın Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve ekibine bu anlamlı kampanya için şükranlarımı sunuyor, bu kolileri alan tüm hayırseverlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların market.eskisehir.bel.tr üzerinden bütçelerine uygun paylaşım kolilerini alabileceğini ve bir vatandaşın yüzünü güldürebileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise Eskişehirli iş adamları, sanayiciler ve büyük esnafa seslenerek kampanyaya destek beklediklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.