Saraç: Yüzlerce genci meslek ve iş sahibi yapmanın mutluluğunu taşıyorum

(Eskişehir Meslek Edindirme ve Geliştirme Merkezi) MEGEM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç görevi Samet Özkaya’ya devrettiğini duyurdu.

Saraç: Yüzlerce genci meslek ve iş sahibi yapmanın mutluluğunu taşıyorum
31 Mart 2022 Perşembe 15:47

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Megem A. Ş Yönetim Kurulu başkanlığından yoğunluğundan dolayı istifa ettiğini belirten Saraç, görevi devralan Samet Özkaya’ya başarı dileklerinde bulunda. Saraç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  OSB iştiraklerinden olan 19.12.2018 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm Mesleksiz gençleri meslek sahibi yapmak üzere kurulmuş olan MEGEM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığını yoğunluğumdan dolayı , OSB Yönetim Kurulu Üyemiz Samet Özkaya beye devrettim. Samet beye,yeni YK üyelerine ve tüm MEGEM personeline başarılar diliyorum

Çok daha güzel ve başarılı işler yapacaklarından eminim.. Eski Yönetim Kurulu üyelerimize ve MEGEM personelimize çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Yönetim Kurulu Başkanlığım döneminde yüzlerce genci meslek ve iş sahibi yapmanın mutluluğunu taşıyorum..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.