Nabi Avcı'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki

Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yılmaz Büyükerşen o havaalanını devletten, hazineden bir kuruş almadan yapmıştır" sözlerini eleştirdi.

Nabi Avcı'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki
31 Mart 2022 Perşembe 17:17

Ankara'da Ulaştıma Bakanı ile görüştükten sonra tekarar basın karşısına geçen Nabi Avcı, yeni gelişmeleri anlattı. Hasan Polatkan Havalimanı’nının tarihçesi ile ilgili bilgiler  veren AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili olarak sarf ettiği “Zafer Havaalanın açığını kapatmak için şimdi Eskişehir Havaalanını kapatıyorlar. Yılmaz Büyükerşen o havaalanını devletten, hazineden bir kuruş almadan yapmıştır” sözlerini hatırlatarak “Şimdi ben doğrusu yanlış bilgilendirme diyeceğim, ama bunun için bilgilendirmeye gerek yok. Yani devlet nasıl işler, bütçe nedir, devlet bütçesi nedir, üniversite nedir, üniversite bütçesi nedir, üniversite bütçeleri nasıl oluşturulur. Bunlar ekonomiye giriş derslerinde anlatılır. Yani rektörlerin kendi ceplerinden, devletten, hazineden bir kuruş almadan bırakın havalimanı açması, kırtasiye malzemeler alması bile mümkün değildir. Buna rağmen Sayın Kılıçdaroğlu hiçbir dayanağı olmayan bu ifadelerle havalimanı ile ilgili kamuoyunda yanlış bir intiba uyanmasına yol açtı. Bunu da daha sonra Eskişehir milletvekili arkadaşlarımız çocukça twittlerle köpürtmeye çalıştı” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.