Rozetleri CHP Genel Başkanı Özel taktı

CHP aday tanıtım toplantısında İYİ Parti ve DSP’nin önemli isimleri CHP’ye katıldı. Rozetlerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

Rozetleri CHP Genel Başkanı Özel taktı
27 Ocak 2024 Cumartesi 16:34

CHP Genel Başkanı Özel, törende İYİ Parti ve DSP’den istifa ederek CHP’ye katılan yeni üyelere rozetlerini taktı. Yeni üyeler arasında çoğunluğu İYİ Parti’den olan İsmail Türk, Tamer Özdemir, Aysun Daral, Nurdan Sert, Altan Yiğitoğlu, Menderes Çelik, Özlem Yönetbaş, Ahmet Yıldırım, Habip Sarıtaş, Mustafa Diler, Beyhan Yüksel, Melike İmrak, Zafer Tuna, Eren Ekmen yer aldı. Aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Deniz Kılıç da CHP’ye katıldı.   DSP’de Genel Başkan Yardımcılığı görevinden bulunan Dilara Tambova, DSP İl Başkan Yardımcısı, eski İl Sekreteri Ertuğrul Cantürk ve DSP İl Kadın Kolları Üyesi Lale Cantürk’te partilerinden istifa ederek CHP’ye üye oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.