Kazım Kurt: Türkiye’ye milliyetçiliği öğrettiğimiz için MHP’li dostlarımızdan oy alıyoruz

Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt CHP Aday tanıtım toplantısında “Çok çalışıyoruz, çok çalışacağız ama çalmayacağız. Çalmadan da bu işlerin yapılacağını göstereceğiz” diye konuştu

Kazım Kurt: Türkiye’ye milliyetçiliği öğrettiğimiz için MHP’li dostlarımızdan oy alıyoruz
27 Ocak 2024 Cumartesi 17:10

CHP’nin aday tanıtım toplantısında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Yılmaz Büyükerşen’in 25 yılda, Eskişehir’de yaptığı hizmetleri tüm dünya biliyor. Ahmet Ataç’ın yaptığı hizmetleri tüm dünya biliyor. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine, bürokratlara ve emekçilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YENİ DÖNEMDE ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ”

Yeni dönemde Odunpazarı’nda çıtayı yükselteceklerini söyleyen Kurt, “Yeni dönemde çıtayı daha da yükseltmek için, derin yoksulluğu giderebilmek için solcu, devrimci bir belediye olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çok çalışıyoruz, çok çalışacağız ama çalmayacağız. Çalmadan da bu işlerin yapılacağını göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

“MHP’Lİ DOSTLARIMIZDAN OY ALACAĞIZ”

Sağ seçmenin oylarına talip olan Kurt, şunları belirtti: “Ahmet Başkan’a, Yılmaz Hoca’ya bir tek leke süremediler. Yoksulun hakkını bizden daha iyi gözeten belediye yoktur. Biz her zaman emekçinin yanındayız. Biz solcu olduğumuz için sağcılardan oy istiyoruz. Türkiye’ye milliyetçiliği öğrettiğimiz için MHP’li dostlarımızdan oy alıyoruz, yine alacağız. Eskişehir'in aydınlık, çağdaş yüzlü insanlarından oy alamaya devam edeceğiz. Mevcut belediyelerimize yenilerini katarak, ey iktidar dur bakalım biz varız ensendeyiz... Sizi her vakit sıkıştıracağız demenin yolu 31 Mart’ta CHP’nin kazanmasıdır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.