Pasaport Ve Ehliyet İşlemleri, Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde Verilmeye Başlandı

Bilindiği üzere; İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen pasaport ve sürücü belgesi hizmetlerine ilişkin işlemler 2 Nisan tarihinden sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Pasaport Ve Ehliyet İşlemleri, Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde Verilmeye Başlandı
03 Nisan 2018 Salı 12:07

Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü'nü ziyarette bulunan Vali Özdemir Çakacak, pasaport, sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı almak için iş ve işlemlerini takip eden vatandaşlarla sohbet etti. İlgili birim amirlerinden ve görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali çakacak, vatandaşın her zaman hizmetinde olduklarını ifade etti.

Pasaport ve ehliyet işlemlerinin önceden Emniyet Müdürlüğü’nce yapıldığı dile getiren Vali Çakacak, vatandaşların bundan sonra ehliyet ve pasaport işlemleri için emniyet birimlerine gitmeyeceğini; İl, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinden bu işlemlerini rahatlıkla yaptırabileceklerini söyledi. Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, vatandaşların hizmetlere daha kolay ulaşabilmesini sağlamak adına devletimizin tüm kurumlarında çeşitli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Vali Çakacak, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.