Partilileri Karaoğlan’ı unutmadı: Ecevit’in kültürünü yaşatacağız

Bugün Türk siyasetinin Karaoğlan'ı Bülent Ecevit’in 12. vefat yıl dönümü. Ecevit, Valilik önünde DSP İl Başkanlığı tarafından anıldı.

Partilileri Karaoğlan’ı unutmadı: Ecevit’in kültürünü yaşatacağız
05 Kasım 2018 Pazartesi 13:28

5 Kasım 2006 yılında hayata gözlerini yuman Türk siyasetinin Karaoğlan’ı DSP Eskişehir İl başkanlığı tarafından anıldı. Valilik önünde yapılan anma töreninde DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, “Ulu Önder Atatürk’ten sonra bu ülkeye toprak kazandırmış Ecevit, tamamen menfaatsiz ve şaibesiz bir hayat sürmüştür. Mütevazi kişiliği ve siyasete katmış olduğu nezaketiyle ülkemizin içinde bulunduğu koşullara baktığımızda Ecevit gibi bir siyasi liderin boşluğu çok net anlaşılmaktadır. Bizler Demokrat Sol Parti Teşkilat üyeleri olarak, Ecevit’in kültürünü sonuna kadar savunup yaşatacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.