ÖMER DURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÇGD Eskişehir Şubesi kurucu ve onursal başkanı, gazeteci, eski belediye meclis üyelerinden Ömer Duru kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

ÖMER DURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
14 Haziran 2019 Cuma 16:54

ÇGD Eskişehir Şubesi kurucu ve onursal başkanı, gazeteci, eski belediye meclis üyelerinden Ömer Duru, Hacı Seyit Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Törene;  Vali Özdemir Çakacak, AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, siyasi parti temsilcileri, ile meslektaşları katıldı. 

Duru'nun cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. 

 


Etiketler; #ömer duru
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan güçlü - 5 yıl önce
Köyümüzün ilk okuyanlarından,öğretmen,ilköğretim müfettişi,gazeteci,çağdaş bir vatandaş olarak mücadele etti.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar dilerim.