Odunpazarı’ndan Halk Merkezlerinde bilim ve deney etkinliği

Eğitimin bilimsel, laik ve kaliteli olması gerektiğine inanan Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinde Bilim ve Deney Etkinlileri düzenliyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi iş birliği ile düzenlenen Bilim ve Deney Etkinlilerinin ilki Büyükdere Halk Merkezi’nde yapıldı. Etkinliği Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt çocuklarla birlikte izledi.

Odunpazarı’ndan Halk Merkezlerinde bilim ve deney etkinliği
02 Aralık 2019 Pazartesi 15:44

Büyükdere Halk Merkezi’nde düzenlenen Bilim ve Deney Etkinlileri, 2 seansta gerçekleşti.  7-14 yaş aralığında 300 çocuğun katıldığı Bilim ve Deney Etkinlilerinde, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi’nden gelen yetkililer çocuklarla birlikte çeşitli deneyler yaptı. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren çocuklar, etkinliğin tekrar yapılmasını istedi. Bilim ve Deney Etkinlilerinin Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde devam edeceğini belirten yetkililer, etkinliklerin yapılacağı tarihlerin açıklanacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.