Odunpazarı'nı farklı bir şekilde kazanacağız

CHP Odunpazarı’ndan belediye meclis üyeliği için başvuru yapan Himmet Çelik iddialı konuştu. Çelik, "belediye başkanımız sayın Kazım Kurt ile Odunpazarı Belediyesini büyük bir farkla kazanarak birlikte bu yolda daha güçlü bir şekilde yürüyeceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

Odunpazarı'nı farklı bir şekilde kazanacağız
04 Kasım 2018 Pazar 14:51

CHP İl Parti binasında yaptığı açıklamda Çelik, gençlik yıllarından itibaren CHP’ye hizmet verdiğini belirterek, Odunpazarı halkına ve partisine belediye meclis üyesi olarak hizmet etmek istediğini söyledi. 30 yıldır esnaflık yaptığını belirten Çelik, “Bildiğimiz gibi esnaflar şehirlerin sorunlarına en hakim kişilerdir. Vatandaşlarla olan ilişkimiz bu sorunların birinci ağızdan öğrenilmesini sağlar. Ben de bu tecrübe ve birikiminm ile belediye meclisimize katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Ve bundan dolayı belediye meclis üyeliğine adayım. Yapmış olduğum ön çalışma sonucunda partimizin düşük oy aldığı mahallelerden daha fazla oy alabilmesi için ev toplantıları, esnaf buluşmaları, dernek ziyaretleri ile oylarımızı dahada arttıracağımızın taminatını siz partililerime veriyorum” dedi.

Himet Çelik Kimdir?

1968 doğumlu olan Çelik, Eskişehir Yusuflar Köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Osmangazi İlk okulunda tamamladı. Lise eğitimini Turgut Reis Endüstri ve Meslek lisesinde tamamlayan Çelik, kendi işletmesinde esnaflık yapmakta. Çelik evli ve 2 çocuk babası.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.