Minik öğrencilere hediye sürprizi

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi, 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sarıcakaya Belediyesi Başkanı Faruk Güler’i ziyaretinden sonra ilçedeki okulların birinci sınıf öğrencilerine hediye verdi.

Minik öğrencilere hediye sürprizi
04 Kasım 2018 Pazar 14:59

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ve beraberindeki heyet Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Sarıcakaya da ki ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemelerinden oluşan okul eğitim seti hediye edildi. Etkinliğe; Sarıcakaya Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Belediye Başkanı Faruk Güler ve Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin’de katıldı. Hediyelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.