O durakta iniş biniş yapılmayacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Vilayet Meydanında gerçekleştirilecek tören sebebiyle tramvayların 23 Ekim Cumartesi günü saat 10.00-14.00 arasında Belediye tramvay durağında yolcu iniş binişi yapılmayacağını duyurdu.

O durakta iniş biniş yapılmayacak
22 Ekim 2021 Cuma 19:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi nedeniyle yapılan düzenlemeler ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmede bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nun duyurusunda şu ifadelere yer verildi, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’i ziyaret programı kapsamında 23 Ekim Cumartesi günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı içerinde bulunan Eskişehir Hayvanat Bahçesi ve Galaksi Cafe hizmet vermeyecektir.

Vilayet Meydanında gerçekleştirilecek tören sebebiyle tramvaylarımız 23 Ekim Cumartesi günü saat 10.00-14.00 arasında Belediye tramvay durağında yolcu iniş binişi yapılmadan direkt geçecektir. Saat 14.00’ten sonra ise program boyunca tramvay seferleri Otogar-SSK, Otogar-OGÜ, OGÜ-SSK, Şehir Hastanesi-Kumlubel ve 75. Yıl-OGÜ hatlarında kontrollü olarak sağlanacaktır”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.