Erdoğan'dan CHP'ye: Eskişehir'de bunların nesi var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantsı’nda Eskişehir’e yaptıkları yatırımlardan bahsetti. CHP’ye yönelik olarak "Bunların nesi var yaptıkları hangi eser var. Bunlardan bol bol nasihat dinlersin" diyen Erdoğan, Eskişehir’in analarına çok güvendiğini belirterek, “Eskişehir’in anaları inşallah 2023’ü CHP’ ye zindan edecektir” diye konuştu.

Erdoğan'dan CHP'ye: Eskişehir'de bunların nesi var
23 Ekim 2021 Cumartesi 14:05

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir ziyaretinin ilk durağı olan AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu’nda konuştu. Burada yaptığı konuşmada Eskişehir’e yaptıkları yatırımları anlatan Erdoğan, CHP’ye yönelik olarak, “Eskişehir’de bunların nesi var. Yaptıkları hangi eser var. Bunlardan bol bol nasihat dinlersiniz. Hep söylüyorum ya Ziya Paşa’nın sözünü “Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri” biz eserlerimiz ile konuşuyoruz.  Şimdi gelirken Şehir Hastanesinin önünden geçtik. Biz buyuz işte. Devasa Eskişehir Şehir Hastanesi. Bugün millet bahçesinin açılışını da yapacağız onu da Eskişehirimize kazandırmış olduk. Bu eserlerin inşasına katkı sunan mimarından, mühendisine, işçisine özel kurumlardan resmi kurumlara kadar herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Allah ömür, millet yetki verdikçe Eskişehir ile birlikte diğer 80 vilayetimiz için çalışmayı sürdüreceğiz. Durmak yok yola devam. Çok çalışacağız.  İşte sizler de görüyorsunuz 2023 yaklaştıkça CHP’nin başını çektiği muhalefetin pervasızlıkları artıyor. Milleti siyasetten soğutmak için yalan terörü dahil her yolu deniyorlar. Bir dönem sığınmacılara karşı vatandaşlarımızı kışkırttılar. Daha sonra gençlerimizi galyana getirmek istediler. Yurtlar üzerinden üniversite gençlerimiz provoke etmek istediler. Tehdit ettiler açıkça. Yav sen kimsin de benim memurumu polisimi bu ülkede alnının akıyla bir kariyer almış memuru tehdide yelteniyorsun. Bende buradan memuruma sesleniyorum. Sakın ha bu oyunlara gelmeyin. Siz memur olarak görevlerinizi yaptığınız sürece bunların hiç biri kılınıza dokunamaz. Bunlar şuanda yönetimlerinde olduğu belediyeler de işçileri işçi kardeşlerimizi ne yapıyorlar atıyorlar. Bunun bedelini de ödeyecekler. Miletimizin hiçbir kesimi yok ki CHP’nin tehditlerinden payını almasın. Bir siyasetçi olarak insan bunlar adına sadece hicap duyuyor... Ben Eskişehir’in analarına çok güveniyorum. Eskişehir’in anaları inşallah 2023’ü CHP’ye zindan edecektir. Ama çok çalışacağız. Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Milletimiz bizden hak ve özgürlüklerine sahip çıkmamızı istiyor. Milletimiz bizden büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmemizi istiyor. Onca iftira yalana rağmen milletimiz bize güveniyor. Kendisinin ve evlatlarının geleceğini AK Parti’de ve Cumhur İttifakı’nda görüyor.

Erdoğan konuşmasının ardından Belediye başkanları ile toplantı yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.