MÜSİAD’dan Ahmet Sivri’ye ziyaret

MÜSİAD Şube Başkanı Avukat Oğuz Özdemir ve beraberindekiler AK Parti Tepebaşı Belediyesi Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri’yi ziyaret etti.

MÜSİAD’dan Ahmet Sivri’ye ziyaret
18 Ağustos 2023 Cuma 13:20

Uzun süredir MÜSİAD Üyesi olan ve zaman zaman yönetimlerde görev alan Sivriler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sivri, Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı olacağını yakın çevresiyle paylaşmıştı.

Sivri, bir süredir istişare amaçlı ziyaretler yapıyor. Bu kapsamda ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etmişti. Sivri, bu süreçte sivil toplum ve parti tabanının da görüşlerini alıyor.

Sivri’ye ziyaretler de oluyor. Son olarak MÜSİAD Şube Başkanı Avukat Oğuz Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sivri’yi Basın Şehitleri Caddesi’ndeki yönetim ofisinde ziyaret etti.

Ahmet sivri, 2009-2011 yılları arasında AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı yaptı. 2011 genel seçiminde milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılan Sivri, 2014 yerel seçiminde Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2014-2019 arasında bu görevini sürdürdü. 2019 yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.