"İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız"

Pazar günü kongreye gidecek olan CHP Odunpazarı İlçe kongresi öncesinde Egemen Yağcıoğlu adaylığını açıkladı. Kongrede mevcut başkan Rahmi Çınar, Egemen Yağcıoğlu ve şimdiki yönetimde görev alan Butay Erdoğan’ın yarışması bekleniyor.

"İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız"
18 Ağustos 2023 Cuma 13:40

Uzun süredir CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı için çalışmalarını sürdüren Egemen Yağcıoğlu adaylığını açıkladı. Yağcıoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kimseyi ötekileştirmeyen herkesi kucaklayan, dinamik çalışkan ve enerjik bir örgüt yönetimi oluşturma sözünü veriyorum. Cesur ilkeli dürüst bir ilçe başkanı olma sözünü veriyorum, mahalle mahalle, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak insanlarımızın dertlerini dinleyen ve çözüm üreten bir ilçe başkanlığı sözü veriyorum.

Örgütümüzün ve vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunu gibi gören ve çözüme kavuşması için bedenini ortaya koyan bir Odunpazarı İlçe Başkanlığı sözü veriyorum.

Biz böylesine önemli bir göreve neden adayız?

Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız.

İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız.

Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayız.

Bana kimin adayısın diye soruyorlar?

Ben hiç kimsenin adayı değilim ben bu partiye ömrünü adamış bu uğurda bedeller ödeyen parti büyüklerimin ve parti emekçilerimizin adayıyım.

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek kongremizin, öncelikle Türkiye’mize, daha sonra da Odunpazarı'mıza yakışır bir kongre olacağını temenni ediyor, bu demokratik yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.