Murat Özcan aday adaylığını açıklayacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, 18 Kasım Cumartesi günü Odunpazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak.

Murat Özcan aday adaylığını açıklayacak
17 Kasım 2023 Cuma 17:54

Uzun süredir adaylık çalışması yapan Murat Özcan yarın parti binasında adaylığını açıklayacak. İş insanı Murat Özcan, 18 Kasım Cumartesi günü Odunpazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayacak. AK Parti’de çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi’nde meclis üyeliği görevini yürüten Özcan’ın adının güçlü aday adaylarından biri olduğu dillendiriliyor. Özcan, 18 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’da AK Parti Eskişehir İl Binası’nda aday adaylığını açıklayacak. Özcan yaptığı duyuruda “Davam, şehrim ve şahsım adına hayırlı olması temennisiyle” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.