Zekai Aydin Sarıcakaya Belediye Başkanlığına aday adaylık için dilekçe verdi

Mevcut Belediye başkanı Hüseyin Çam’ın bir daha aday olmayacağına kesin gözüyle bakılan Sarıcakaya belediye başkanlığı için AK Parti’de ilk aday adaylık başvurusu yapıldı. Zekai Aydın, “daha yeni ve daha ileri bir Sarıcakaya için ben varım” diyerek dilekçesini AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan’a verdi.

Zekai Aydin Sarıcakaya Belediye Başkanlığına aday adaylık için dilekçe verdi
18 Kasım 2023 Cumartesi 13:46

Sarıcakaya'yı sosyal, kültürel ve ekonomik açından hak ettiği yere taşımak için aday olduğunu belirten Aydın, “Allah’ın izniyle ilçemizin gelişmesi, özellikle elleri öpülesi kadınlarımızın ve ilçemizin geleceğine yön verecek olan gençlerimizin hayata daha aktif katılması için meslek hayatımda ve gönül verdiğim sivil toplum kuruluşlarında görev aldığım çeşitli Ulusal ve Avrupa Birliği projeleri ile ilgili tecrübelerimi ilçem için kullanacağım. Gerçekleştireceğimiz projeler ile ilçemizi Türkiye’de ve Avrupa’da tanınır hale getireceğiz.

ilçemizin yarınları için, daha yeni ve daha ileri bir Sarıcakaya için ben varım. ya siz......” dedi.

Zekai Aydın kimdir?

1973 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen bazı Erasmus+ kapsamındaki uluslararası projelerin yazılımı ve yürütülmesinde görev aldı. Halen kırsal kesimde yaşayan kadınlara yönelik arı yetiştiriciliği ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği hakkında proje çalışmaları bulunmaktadır. Proje yürütme alanı Sarıcakaya ilçesidir. Ayrıca bazı sivil toplum kuruluşlarında da gönüllü çalışmalarım bulunmakta olan Aydın, Sarıcakaya ve Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesiyidir. Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.