Muhtar adayı Erçakar: Saat doldurmaya değil sorun çözmeye adayım

Hacıseyit Mahallesi Muhtar Adayı Didem Erçakar, “Muhtarlıkta saat doldurmak yerine mahallemizin sorunlarına çözüm üretmek için adayım” dedi.

Muhtar adayı Erçakar: Saat doldurmaya değil sorun çözmeye adayım
11 Aralık 2023 Pazartesi 10:56

Bir süre önce adaylığını kamuoyu ile paylaşan Erçakar, saha çalışmalarına devam ediyor. 34 yaşındaki Erçakar, yaptığı açıklamada “İki çocuk annesiyim. 23 yıldır mahallemizde ikamet etmekteyim. Dört yıllık lisans öğrenimimi kamu yönetimi ve siyaset bilimi bölümünde devam ettirmekteyim. Eskişehir’de özel hastanelerde veri girişi ve hasta kayıt bölümlerinde çalıştım. Gençleri dinlemek varsa sorunlarını çözmek, ilgili yerlere iletmek için yola çıktım. Mahallemizin gelişmesi için milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve mülki amirlerimizle ikili ilişkilerimi kullanarak en iyi çözümleri üreteceğim. ‘Sorunsuz bir mahalle’ fikrine sığınarak muhtarlıkta saat doldurmak yerine mahallemizde sorun teşkil eden konularda, projelerimle çözüm üretmek için adayım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.