Mihalıççık’ta ilk hasat

Soğuk don derken, 2020 yılının kirazın en erken yetiştiği yer olarak gösterilen Sazak Mahallesinde yaşayan üretici Hasan Alatan tarafından, sabahın erken saatlerinde bahçelerine giderek erkenci çeşit kirazları ağaçlardan topladı.

Mihalıççık’ta ilk hasat
01 Haziran 2020 Pazartesi 12:59

Ağaçlardan özenle toplanan kirazlar, satılmak üzere Mihalıççık Cumhuriyet meydanında kilosu 12 liradan tüketicilere sunuldu. Bereketli bir kiraz sezonu beklediklerini dile getiren Üretici Hasan Alatan "Ağaçlarımızda bol miktarda ürün görünüyor, ilk hasat bugün tüketiciye sunuyoruz. Geçen sene ilk ürünün kilogramı1015 lira arasında satılmıştı. Bu sene aynı fiyatlardan satılacağını tahmin ediyorum. Ancak fiyatlar sürekli böyle devam etmez. Ürün arzı arttıkça rakamlar da normale döner." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.